“Zelo pošten človek z visoko integriteto”!

Ameriški veleposlanik g. Mussomeli ne verjame, da v primeru KPK-ja obstaja politična agenda. Meni tudi, da je vodja protikorupcijske komisije Goran Klemenčič “zelo pošten človek z visoko integriteto”. Tako ambasador ZDA.
Dr. I. Štuhec pa »odkrito« ravno nasprotno, da gre za načrtovano politično rušenje Janeza Janše, brez dvoma. Tako, za referenco, moralni teolog iz proslule mariborske nadškofije, kjer so do konca cerkvenega lastništva v T-2, zaradi profita, legalno razpečavali najtršo pornografijo, čeprav cerkev pravi, to je veliki greh. Pa tudi to ni pomagalo, da ne bi ustvarili finančno brezno in mnoge oškodovali. Pa doslej še nihče ni nič odgovarjal, vse v stilu, kot je rekel dr. Štuhec: »Verniki so doslej marsikaj požrli, bodo pa še to.«
Domnevno bodo »verniki« požrli tudi ugotovitve KPK?
Res enostavno, kot vedno?! Verodostojno pa žal že dolgo ne!
Tudi »mokre sanje«, ki jih nasprotniki KPK tako lahkotno, a perverzno, širijo o drugače mislečih, so nazoren odraz krize morale, ki jo na desnici zadnja desetletja akutno primanjkuje.
Tako pravi tudi metropolit dr. Anton Stres, imamo samo politično, ne pa moralne krize, načrtovano, dodajo v SDS, Zboru za republiko in NSi?
Morala torej za ene še ni problem? Kaj pa integriteta? To pa je po moje akuten problem!
Franc Mihič

  • Share/Bookmark

Komentiranje je onemogočeno.